Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekwoorden optimalisatie ook wel SEO genoemd, is de juiste verhouding van zoekwoorden aanbrengen in een stuk tekst op een website. Het google algoritme bekijkt van dag tot dag websites om vast te stellen waar ze in de lijst terecht komen en dus ook het best vindbaar zijn. Dat betekent dus als iemand een goede SEO score pakt, deze website hoger, dus eerder in de zoekresultaten komt te staan als een website die niet goed scoort. Het geheim van het algoritme is goed bewaard, daarom weten wij niet precies hoe en waar de zoekmachine nu echt op let. Er zijn een aantal regels bekend, maar dat is het. Het komt erop neer dat goede gezonde websites beloond worden en ze beter vindbaar zijn voor de consument.

Wat SEO voor u kan betekenen

Door de juiste verhouding zoekwoorden toe te passen op uw website kan u de reikwijdte van uw website vergroten. Dankzij goed toegepaste SEO komt uw website bovenaan in de zoekresultaten te staan.

Tips en tricks

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a,